VERGADERZALEN ZWOLLE

Your Meeting beschikt over drie grote trainingszalen, twee kleinere zalen, een Boardroom en een Executive-room. De kleinere trainingszalen zijn ook uitermate geschikt als subzaal voor uw training.  Alle vergaderzalen zijn in ruime mate voorzien van daglicht, airconditioning en aan de zonzijde screens.

Alle trainingszalen beschikken over de nieuwste LED (55 tot 75 inch 4K) schermen. Ook kunt u in alle (trainings-)ruimtes gebruik maken van ons draadloos internet. Your Meeting stelt u in de gelegenheid om op maat te vergaderen in Zwolle.

VERGADERZALEN

Vechtzaal

22-50 personen

De Vechtzaal is een prachtige ruimte met veel daglicht, geschikt voor grotere groepen. Diverse opstellingen zijn hier mogelijk. De Vechtzaal beschikt standaard over een 75 inch 4K led scherm en flip-over+stiften.

IJsselzaal

10-18 personen

De IJsselzaal is een mooie lichte ruimte door de natuurlijke lichtinval door 2 raammuren die een perfect uitzicht bieden aan de omgeving. De IJsselzaal beschikt standaard over een 75 inch 4K led scherm en flip-over+stiften.

Zwartewaterzaal

22-50 personen

De Zwartewaterzaal is een zaal die zeer geschikt is voor grotere groepen. Het is een strakke ruimte waar veel mogelijkheden zijn. De Zwartewaterzaal beschikt standaard over een 75 inch 4K led scherm en flip-over+stiften.

Boardroom

0-8 personen

De boardroom is een exclusieve ruimte. De ovale tafel met zachte, moderne stoelen geven comfort voor de hele dag. Deze ruimte beschikt standaard over een 65 inch 4K led scherm en flip-over + stiften, en is geschikt voor maximaal 8 personen.

Executive room

0-4 personen

Een belangrijk gesprek? Dan is de Executive room dé perfecte ruimte om uw gasten te ontvangen. Deze ruimte biedt plek aan maximaal 4 personen.

Rhijnvis Feithzaal

0-4 personen

De Rhijnvis Feithzaal is een kleinere ruimte, geschikt voor max. 4 personen, uitermate geschikt voor een coachingsgesprek, sollicitatiegesprek of brainstormsessie met een klein groepje.

Spreekkamer BG

0-4 personen

De Spreekkamer Begane Grond is een modern ingerichte ruimte. De spreekkamer is te gebruiken voor groepen tot maximaal 4 personen. Er is in deze spreekkamer geen beamer aanwezig.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Contactvoorkeur:
Via e-mailVia telefoon

Wat treft u aan in onze vergaderruimtes
Alles wat u nodig heeft om een bijeenkomst goed te laten verlopen

Ontvangst

Een persoonlijk ontvangst voor u en uw gasten.

Gratis WiFi

Veilige, professionele en snelle WiFi in alle zalen.

Presentatiemiddelen

Beamer, flip-over, whiteboard, stiften. Presenter en laptop indien nodig.

Gratis parkeren

U kunt bij ons gebruik maken van onze parkeer- gelegenheid.

Overheerlijke catering

Van uw lunch maken wij een heus feestmaal in ons sfeervolle Grand Café.